Territorial

Exhibició de l'Escala

1a catalana. Els de Pitu Batlle superen el cuer amb quatre gols en una gran primera meitat i es col·loquen a tres punts de la segona posició

montcada0

l'escala4

L'Escala, que sobretot destaca per la solidesa quan juga com a local, no es va deixar sorprendre pel cuer de la categoria i va sortir disposat a sentenciar el partit com més aviat millor.

Els escalencs van arrencar amb força i només van trigar quatre minuts a fer el primer. Feixas va servir ràpidament una falta a la frontal cap a Mir, que va assistir Sile perquè marqués a plaer. El gol va esperonar el Montcada, que va intensificar el joc, però en el minut 25 va arribar el cop definitiu. Simón va cometre un clar penal que Ramírez va transformar en el 2-0. Tot i els dos gols d'avantatge, l'Escala no va treure el peu de l'accelerador i va sentenciar el partit amb dos gols més de Casagran abans del descans. En el minut 32, després d'un servei de Bustins, Casagran va engaltar una volea des de la frontal de l'àrea per fer el 3-0. El mateix Casagran va fer el 3-0 en el minut 37 rematant en planxa una centrada de Feixas. El golejador escalenc es va lesionar en aquesta acció. Després de la represa, el partit ja no va tenir història.

L'ESCALA: Bustins, Pau Ribes (Gasull, 61'), Lluís Ferrer, Mir, Molinas, Carlos Giménez (Nil Pàmies, 61'), Sile, Ricard Ferrer (González, 61'), Ramírez, Casagran (Jam, 37') i Feixas. MONTCADA: Carlos, Simon, Pol, Marín, Rubio, Omar (Víctor, 46'), Ayek, Carlitos (Alberto, 46' (Jaume, 74')), Baena, Pepe, Aitor (D. Baena, 64'). GOLS: 1-0 (4') Sile. 2-0 (25') Ramírez, de penal. 3-0 (32') Casagran. 4-0 (37') Casagran. ÀRBITRE: Carmona Martínez. T.G.: Als locals Molinas i Gasull; i als visitants Simón, Pol, Marín, Omar, Baena i Víctor.