Territorial

L'ascensió del Girona B, frenada

1a catalana. La derrota per la mínima contra l'Horta va trencar una ratxa de cinc jornades sense perdre dels de Pep Triadú, que sense fer gaire soroll s'han acostat a les posicions capdavanteres de la classificació

A l'inici de curs, el tècnic Pep Triadú ja va avisar que per veure la millor versió del Girona B calia que les moltes peces que s'havien incorporat es conjuntessin. Les primeres jornades de lliga van estar marcades per l'acumulació d'empats, però un cop polits petits detalls, la maquinària ha funcionat d'allò més bé. En els últims dos mesos, el Girona B tan sols ha perdut dos cops, l'últim, el cap de setmana passat al camp de l'Horta, i per la mínima (1-0). Aquesta trajectòria ha portat el filial gironí a la zona capdavantera de la taula. I és que la segona posició, que dóna accés a la promoció d'ascens i que ara mateix ocupa el Manresa, es troba a cinc punts.

El Girona B afronta després de l'aturada un tram de temporada que de ben segur que marcarà l'objectiu de cara a final de curs. Els de Triadú han de rebre el Vic, en plena ratxa negativa, per després enfrontar-se amb diversos rivals de la part alta de la classificació com el Lloret, el Granollers –líder actual–, i el Manresa, segon.

Passar aquest tram de la lliga amb bons resultats de ben segur que és sinònim d'ocupar les primeres posicions, i per què no, sense fer gaire soroll, intentar lluitar per un ascens a la tercera divisió que la temporada passada, malgrat parlar-ne molt i ser un objectiu prioritari, es va escapar quan encara quedaven jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)