Territorial

Del bon joc als resultats

Lliga estatal juvenil. El Girona s'ha situat en una posició còmoda per aconseguir l'anhelat retorn a la divisió d'honor, però des del vestidor blanc-i-vermell no volen cap relaxació

Després del traumàtic descens a la lliga nacional, i d'un estiu complicat en què no es va tancar la plantilla fins tard, Robert Vila tenia un repte complicat al capdavant del juvenil gironí. De mica en mica, l'equip ha anat creixent i a falta de tretze jornades pel final de curs el Girona està en segona posició, en llocs d'ascens i amb un marge de tretze punts respecte del primer equip que no pujaria –el Sant Andreu, a vuit punts, es quedaria amb la segona plaça–, ja que entremig hi ha molts equips filials de clubs que ja competeixen en la divisió d'honor: “Teníem dos objectius, el primer era jugar bé i, el segon, competir en tots els partits. Ho estem fent i això ens ha portat als resultats”, remarca el tècnic, Robert Vila.

Malgrat que l'objectiu de l'ascens està encarrilat, l'entrenador gironí no vol cap relaxació: “En aquesta categoria, en què tothom competeix molt bé, en la segona volta pot passar de tot. L'exemple el vam patir contra l'Europa, equip de la zona mitjana que ens va marcar quatre gols a casa”, recorda Vila. Segons el tècnic, un altre dels secrets de la bona trajectòria és la capacitat de treball del grup: “A principi de curs vam parlar d'arribar a les últimes 10 jornades amb possibilitats de lluitar pel títol. S'ha demostrat que hi ha potencial futbolístic i també humà, dos trets que també tenen jugadors de la casa ara al primer equip.”

L'ambició del Gironès

La sorpresa de la categoria fins ara ha estat el Gironès Sàbat, club que debutava aquest curs i que, fruit del bon rendiment i de la situació de la classificació, manté l'esperança de colar-se entre els equips que pujarien a divisió d'honor. De fet, la posició que els donaria aquest privilegi està a només cinc punts, i durant la temporada ja l'han ocupada durant tres jornades seguides.

EL PROTAGONISTA

Jo no diria que l'ascens està encarrilat. En aquesta categoria tothom competeix molt bé i en la segona volta pot passar de tot
Teníem dos objectius, el primer era jugar bé i, el segon, competir en tots els partits
Robert Vila
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)