Territorial

La final, al Nou Sardenya

Copa Catalunya. El partit entre l'Europa i el Girona, que se celebrarà el proper 25 de març, es disputarà al barri de Gràcia on els escapulats ja han derrotat a dos equips de segona A

“Nosaltres volem jugar a casa. Total, per ells només és un passeig en autocar”, deia Pedro Dólera a l'acabar la semifinal contra el Sabadell (3-0). El Girona va concedir el desig del conjunt escapulat i la final de la copa Catalunya es disputarà a terreny barceloní. El Nou Sardenya, doncs, hostatjarà per primera vegada la final de copa Catalunya el proper 25 de març en horari encara per decidir (dependrà de la televisió).

Es va decidir ahir en una reunió entre Guillaume de Bode, president de l'Europa, i Quique Cárcel, secretari tècnic del Girona, a la seu de la Federació Catalana. Hi hauran més reunions per determinar el preu de les entrades un cop se sàpiga l'horari. L'Europa va demanar jugar-la al seu estadi per l'avantatge que li ha donat en les últimes dues eliminatòries en les quals va humiliar tant al Barça B (3-0) com el Sabadell (3-0). I al Girona ja li ha convingut no fer-ho al seu estadi donat el greuge que suposaria per a la seva gespa en un moment clau a la temporada per les aspiracions de l'equip de Machín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)