Territorial

Front contra la violència

FCF. A l'abril s'engegarà una campanya per conscienciar sobre la violència tant dins com fora dels terrenys de joc. Es crearà una normativa per regular els comportaments incívics

La Federació Catalana de Futbol, amb el suport de la Secretaria General de l'Esport, va presentar ahir la campanya antiviolència que començarà el mes d'abril. L'objectiu és conscienciar tothom de la necessitat de comportar-se de manera cívica als camps de futbol del país, controlant el que passi tant dins com fora del terreny de joc.

Per això, la federació vol regular tot el que passi als recintes esportius creant una normativa contra les accions incíviques, com ara els insults, les agressions, les actituds
i les conductes racistes i sexistes.

Per aconseguir-ho, reforçaran la figura del delegat de camp, que informarà sobre els diversos incidents que es puguin produir i intentarà fer complir el reglament que la federació farà públic.

La normativa, en el marc de les campanyes que fa temporades que promou la Federació Catalana de Futbol, involucrarà els clubs, les diputacions i els ajuntaments per evitar els comportaments violents als camps de futbol del país.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)