Territorial

L'Escala mira cap amunt

1a catalana. En un duel empordanès molt intens, els locals s'imposen per la mínima i s'enganxen als llocs capdavanters de la classificació

la jonquera0

l'escala1

L'Escala i la Jonquera van disputar ahir al vespre el partit que tenien pendent de la divuitena jornada de lliga, suspès el 25 de gener per culpa del vent. L'enfrontament d'ahir va estar caracteritzat per la intensitat dels dos equips, i al final una diana de Molinas a l'inici de la segona part va acabar decantant el resultat.

Pel que fa al partit, el domini del joc va ser molt repartit, però va ser l'Escala qui va generar les ocasions més clares. En la primera part, Muniesa va xutar massa creuat en una acció molt clara i Casagran va tenir molt a prop el gol amb una bona rematada de cap. En el segon temps, la Jonquera va notar el fet de jugar amb un jugador menys i no va ser capaç de capgirar el gol de Molinas (48'), tot intentar-ho fins al final amb diverses aproximacions.

L'Escala se situa amb els mateixos punts que el segon classificat, el Manresa, que també és el pròxim rival en la lliga.

L'ESCALA: Bustins, Mir, Molinas (Carles, 59'), Botxi, Ribas, Ricard Ferrer, Casagran (Feixas, 74'), Gasull, Serra, Sile (Ramírez, 94') i Muniesa. LA JONQUERA: José, Jesús (Aniol, 58'), Fageda, Dani O., Murga, Jacobs, Negre (Toumani, 83'), Pol Compte, Bassols, Molina i Teixi (Raúl Arjona, 68'). GOLS: 1-0 (48') Molinas. ÀRBITRE: Hernández Cacho. T.G.: A Molina,s Ribas, Ferrer, Sile, Muniesa, Casagran, Serra, Feixas i Gasull, de l'Escala, i a Murga, Negre i Jacobs, de la Jonquera. T.V.: A Molina (38'), de la Jonquera per doble amonestació PÚBLIC: Un centenar d'espectadors.