Territorial

Triomf per seguir somiant

1a catalana. El Girona B supera el Vic en una gran segona meitat i suma tres punts que li permeten seguir prop de la zona de promoció

vic0


girona b3


El filial gironí va sumar una victòria contra el Vic molt necessària per no perdre la pista de la segona posició després de la derrota de la setmana passada al camp de l'Horta.

Després d'una primera part molt igualada en què cap dels dos equips va ser capaç de trencar el sistema defensiu del rival i en què gairebé no hi va haver cap ocasió, el Girona B va saltar al camp després de la represa amb molta intensitat i amb un objectiu molt clar: els tres punts.

Les ocasions van començar a arribar i en el 54' Moha va obrir la llauna amb un xut ajustat al pal. El filial no va abaixar el ritme Serramitja va aprofitar un contraatac per fer el 2-0 (66'). Amb el gol els vigatans van abaixar els braços i més encara quan es van quedar amb nou per les expulsions de Tena i Franc. Ja al 87', Gelmà va fer el definitiu 3-0 amb un gol d'oportunisme.

GIRONA B: Quintanas, Escribano (Roura, 75'), Eloi, Adri, Bigas, Alexis, Uri (Ferrer, 87'), Pau (Gelmà, 83'), Serramitja, Juanpi i Moha. VIC: Franc, Carrascal, Litus, Tena, Carmona (Salas, 60'), Isma, Toneu, Peque (Sep, 87'), Joan (Macias, 55'), Puigdesens i Roca (Pereira, 82'). GOLS: 1-0 (54') Moha. 2-0 (66') Serramitja. 3-0 (87') Gelmà. ÀRBITRE: Martínez Navarro. T.G.: als locals Serramitja i Juanpi; i als visitants Litus, Carmona, Isma i Joan. T.V.: als visitants Tena (74') i Franc (86') amb vermella directa. PÚBLIC: uns 250 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)