Territorial

El Farners no aprofita la superioritat i empata a Mollet

1a catalana. Els locals, tot i jugar amb deu homes des del minut 26, van salvar un punt

FARNERS1

MOLLET1

MOLLET: Pol, Mur, Parra, Reyes, Braian (Gurrea, 85'), Àngel (Arroyo, 66'), Biyong, Germán (Paredes, 85'), Cristian (Tejero, 45'), Suli i Negro (Àlex, 29'). FARNERS: Martí Bartrina, Òscar Fernández, Massegú (Pitu Riart, 91'), Varese, Criado, Da Costa (Soseh, 85'), Riki Solà (Pau Gusó, 70'), Carbó, Joel, Gerard Muñoz i Dembo (Ivan Garcia, 58'). GOLS: 0-1 (68') Massegú. 1-1 (72') Biyong. ÀRBITRE: Dalmau Montull. T.G.: als locals Biyong, Cristian i Àngel, i als visitants Criado, Dembo, Gusó i Massegú. T.V.: al local Reyes, doble groga (26'). COMENTARI: El Farners va obtenir un empat que té gust de poc al camp del Mollet, ja que tot i jugar amb superioritat numèrica des del minut 26 de joc (Reyes va veure dues targetes grogues en aquest espai de temps) no va ser capaç d'emportar-se els tres punts, malgrat avançar-se en el marcador. El partit, molt condicionat pel fort vent que bufava al municipal, va acabar la primera part amb empat a zero, i no va ser fins al minut 68 de partit que Marc Massegú va avançar el Farners després de culminar una jugada embolicada. Al Farners, que en el segon temps va jugar amb el vent en contra, li va durar ben poc l'alegria, ja que només quatre minuts més tard el Mollet va aconseguir empatar mitjançant un cop de cap de Biyong. A partir d'aquí el marcador ja no es va moure més i els dos equips es van repartir els punts.