Territorial

La depressió continua

1a catalana. El Banyoles enllaça la tercera derrota seguida contra l'Horta i es complica encara més la vida. Els de Mallart tenen la salvació a deu punts

HORTA3


BANYOLES1


Nova derrota del Banyoles, la tercera consecutiva, que deixa els homes de Joan Mallart en una situació molt compromesa en el seu objectiu de mantenir la categoria aquesta temporada, i és que els deu punts que ara mateix separen el Banyoles dels llocs de salvació ja són una llosa molt gran de superar.

El partit va començar ja molt malament des del principi pel Banyoles, que tot just en el primer minut de joc ja havia encaixat el primer gol, obra d'Albert, que va definir amb un xut des de fora l'àrea. Tot i així, els banyolins van aconseguir empatar poc després amb un penal transformat per Adrià, una igualada que es va tornar a desfer just abans d'arribar a la mitja hora de partit amb un gol de Genís, que posava l'1-2 al marcador a favor de l'Horta. I abans del descans, la sentència, quan Genís va marcar el seu segon gol amb un gran cop de cap que va entrar per l'escaire.

En la segona meitat, el Banyoles va millorar amb l'entrada al camp d'Ignasi, però, molt erràtic en els xuts a porteria, va ser incapaç d'incomodar un Horta que va controlar amb comoditat el partit en aquesta segona meitat.

BANYOLES: Santiago, Uri, Dani González, Dani Jiménez, Ruedas (Guilana, 77'), Roca (Ignasi, 45'), Rama (Andoni, 83'), Christian (Corbalán, 39'), Ferran Nierga (Carlos, 72'), Adrià i Pau. HORTA: Álvaro, Cusso (Pablo, 78'), López, Genís, Uri, Pau, Estrada (Joel, 62'), Manel (Dani, 71'), Owono, Albert (Cañete, 62') i Miquel (Pol, 71'). GOLS: 0-1 (1') Albert. 1-1 (10') Adrià, de penal. 1-2 (27') Genís. 1-3 (45') Genís. ÀRBITRE: Castelet Julià. T.G.: Al local Corbalán i als visitants Álvaro, Cusso i Genís. T.V.: Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)