Territorial

Bon negoci per al Girona B

1a catalana. El filial gironí s'ha situat a només tres punts de la segona plaça de la classificació després de ser, juntament amb l'Avià, l'únic equip entre els deu primers que va poder guanyar

Un cap de setmana ben rodó per al Girona B. L'equip dirigit per Pep Triadú va obrir la jornada 21 en l'únic partit avançat de dissabte. Amb la victòria aconseguida contra el Vic (3-0), l'equip filial va fer la feina i va reivindicar-se després de caure derrotat en l'anterior partit al camp de l'Horta (1-0) i veure com la segona posició s'escapava fins als cinc punts. Des de casa els gironins van poder observar com, entre els deu primers de la classificació, només l'Avià, ara el sisè amb els mateixos punts que ells, va aconseguir el triomf.

Els duels directes entre aspirants i equips revelació que van enfrontar el Granollers (primer) i el Lloret (cinquè) i el Manresa (segon) i l'Escala (tercer) van acabar amb empat a zero i, a més, el quart classificat, el Júpiter, va perdre contra l'Avià (2-3), fet que va provocar que els cinc primers classificats deixessin punts pel camí i acostessin gironins i berguedans a la plaça de promoció d'ascens a tercera, una posició que serà disputada fins al final de la lliga –el Granollers, el líder, manté un coixí de quatre punts amb la resta.

Xoc de trens gironins

Dissabte que ve el Girona B se les haurà amb l'equip que té millor ratxa de resultats del grup, el Lloret. El conjunt dirigit per Edu Urdiales encadena setze partits sense perdre –no ha perdut des de la cinquena jornada, precisament contra el Girona B (4-2)– i amb la permanència coll avall intentarà allargar el seu moment dolç i establir el rècord d'una volta sencera invicte, a l'abast de pocs.

L'enfrontament es disputarà al municipal de Lloret (a les 16 h) i depenent del resultat els dos equips mantindran les aspiracions màximes per continuar lluitant per intentar accedir a l'anhelada, sobretot per al filial blanc-i-vermell, plaça de promoció a tercera.

Granollers (1r)-Lloret(5è)
0-0
Manresa (2n)-l'Escala (3r)
0-0
Júpiter (4t)-Avià (7è)
2-3
GIRONA B (6è)-Vic (11è)
3-0
Sants (8è)-Tecnofutbol (17è)
0-1
Mollet (9è)-Farners (10è)
1-1
Classificació
1r Granollers
44 punts
2n Manresa
40 punts
3r l'Escala
40 punts
4t Júpiter
38 punts
5è Girona
37 punts
6è Avià
37 punts
7è Lloret
36 punts
8è Sants
32 punts
9è Mollet
31 punts
10è Atl. Horta
30 punts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)