Territorial

Duel d'altura a Lloret

1a catalana. Els d'Edu Urdiales (setens amb 36 punts) reben el Girona B (cinquè amb 37) en un partit en què els dos equips aspiren a acostar-se una mica més als dos primers llocs de la taula

La vint-i-dosena jornada de lliga a primera catalana arrenca avui amb la disputa de quatre partits del grup primer, entre els quals destaca el duel gironí que enfrontarà el Lloret i el Girona B (a les 16 h), dos equips de la part alta de la taula que volen continuar acostant-se als dos primers llocs (el primer classificat puja directament i el segon juga la promoció d'ascens).

Per una banda, el conjunt dirigit per Edu Urdiales, setè classificat amb 36 punts, vol allargar la seva espectacular ratxa de setze partits consecutius sense perdre, mentre que el Girona B, cinquè amb 37, també vol consolidar el bon moment que passa l'equip (han sumat setze dels últims 21 punts possibles). L'objectiu dels dos equips és compartit: sumar els tres punts per pressionar el Granollers (primer classificat amb 44 punts) i el Manresa (segon amb 40), respectivament.

Curiosament, l'últim equip que va aconseguir derrotar el Lloret va ser l'equip entrenat per Pep Triadú, quan en la cinquena jornada (a principis de l'octubre passat) el Girona B es va imposar per 4-2. En aquella ocasió Marcel Serramitja (dos gols), Pau Morer i Juanpi van marcar per als locals, mentre que Riki i Bader, tots dos des del punt de penal, ho van fer per als visitants.

El Farners i la Jonquera

D'altra banda, avui també entraran en joc el Farners i la Jonquera. Els primers (onzens amb 29 punts) rebran la visita (a les 16 h) del quart classificat, el Júpiter, amb l'esperança d'agafar més marge respecte del descens. Pel que fa a la Jonquera, que actualment ocupa plaça de promoció de descens amb 22 punts, visitarà el camp de l'Avià (16 h), sisè, on intentarà fer un pas endavant en les seves aspiracions de salvació.

L'Escala (tercer) i el Banyoles (penúltim) jugaran demà al camp del Gramenet i al del Vic, respectivament.

ESPECTACULAR

16
partits
consecutius fa que el Lloret no perd. L'última derrota va ser precisament contra el Girona B (4-2).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)