Territorial

El Farners no obté el premi

Mereixien més. Els selvatans van ser molt superiors en la primera meitat però els detalls van fer caure el partit a favor del Júpiter

júpiter2


farners1


El Farners es va quedar sense el premi que es mereixia després d'oferir una molt bona imatge contra un gran equip com el Júpiter, que lluita per la zona d'ascens. El matx, però, es va decidir en accions puntuals que van afavorir els barcelonins.

El Farners va tenir el control total del partit en el tram inicial i va tancar els visitants a la seva àrea. Tot i això, no va ser capaç de materialitzar cap ocasió abans que el partit fes un gir en el 28', quan el col·legiat va xiular un penal molt rigorós que Kuku va transformar en el 0-1.

En la represa, els locals van sortir disposats a buscar el gol de l'empat que fes justícia al marcador, i Riki Solà ho va aconseguir en el 58' amb un gran xut des de fora l'àrea que va entrar molt ajustat al pal. Amb el gol de l'empat, els barcelonins van reaccionar i van demostrar que volen tornar a ser equip de tercera. El Júpiter va agafar el control del matx i va tenir accions per avançar-se. La més clara la va tenir Cañadilla en el minut 67, però el seu xut es va estavellar al travesser. A poc a poc el Farners va tornar a equilibrar les forces, però quan ja tot feia pensar en el repartiment de punts, Kuku va ser el més viu de tots aprofitant una falta d'entesa entre Bartrina i la defensa per fer el gol de la victòria del seu equip (85'). Sosseh va estar a punt d'empatar en l'afegit, però la seva rematada de cap va sortir fregant el pal.

FARNERS: Bartrina, Óscar Fernández, Varese, Pitu Riart, Criado (Dembo, 54'), Da Costa, Riki Solà, Carbó (Pau Gusó, 68'), Joel, Gerard Muñoz (Sosseh, 85') i Iván García. JÚPITER: Unzué, Ignasi, Jaime, Poche, Mechi (Iván, 80'), Gueri (Eric, 89'), Àlex Cañadilla (Xavi Torrent, 65'), Mika (Darbra, 46'), Edu, Santolaia (Prat, 75') i Kuku. GOLS: 0-1 (28') Kuku, de penal. 1-1 (58') Riki Solà. 1-2 (85') Kuku. ÀRBITRE: Tomàs López. T.G.: als locals Carbó, Criado i Riki Solà; i als visitants Kuku, Santolaia, Edu i Poche. PÚBLIC: Uns 150 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)