Territorial

El Lloret s'imposa en un duel intens

Inici i final. Els gols locals van arribar en els moments decisius (5' i 87') d'un partit accidentat i polèmic

girona B0


lloret2


El Lloret, que no guanyava a casa des del mes de novembre, es va retrobar amb la victòria a casa en el duel gironí contra el Girona B, un matx marcat per la lesió de Roura.

Els lloretencs, amb un joc intens i físic, van portar el pes del partit des del primer moment i van tenir l'encert d'avançar-se en la primera ocasió que van tenir quan Agi, al 5', va superar Andrés amb un xut potent pel pal curt.

Amb el marcador a favor els locals es van trobar més còmodes i haurien pogut ampliar l'avantatge, sobretot amb un penal que Riky va errar abans del descans. Tot i això, el Girona no va renunciar a res i també va disposar d'ocasions tot i que sense gaire perill. El mateix guió, amb lleuger control dels locals, es va mantenir fins al
tram final quan en el 87' el col·legiat va assenyalar un rigorós penal en el xoc entre Agi i Roura que va suposar la lesió del visitant. Peke no va perdonar i va fer la sentència.

LLORET: Ruben, Jordi Valls, Pol Gómez, Poderoso, Sergio, Lobo (Aparicio, 65'), Riky (Ángel, 83'), Agi, Peti (Pol Ros, 65'), Narcís (Kutxo, 75') i Peke. GIRONA B: Andrés, Escribano (Gené, 83'), Eloi, Adri, Bigas (Roura, 71'), Uri (Gelmà, 62'), Alexis, Pau, Serramitja, Juanpi (Nahuer, 83') i Moha. GOLS: 1-0 (5') Agi. 2-0 (87') Peke, de penal. ÀRBITRE: Vidal Clermont. T.G.: Ruben, Riky, Lobo, Sergio, Kutxo i Pol Ros; Eloi, Uri, Alexis i Moha.

La greu lesió de Marc Roura, la nota negativa

La pitjor notícia del matx va ser la lesió que va patir el jugador del filial gironí en una acció fortuïta amb Agi. El joc es va estar aturat vint minuts, ja que el jugador va haver de ser retirat del camp amb ambulància i traslladat a l'hospital, on es va confirmar que Roura té una fractura de tíbia i peroné.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)