Territorial

Moñino, cap a la Jonquera

1a catalana. El jugador deixa el Figueres després de quatre cursos i mig i intentarà aconseguir més minuts en un equip que necessita aixecar el vol

Albert Moñino segueix el mateix camí que diversos dels seus companys en les últimes temporades i deixa el Figueres per incorporar-se a la Jonquera. Aquest curs Moñino només ha disputat quatre partits amb la Unió –tres en l'etapa de Francesc Cargol i un amb Vílchez a la banqueta–, i la falta de minuts li ha fet prendre la decisió de deixar el conjunt figuerenc després de quatre temporades i mitja a Vilatenim.

Moñino reforça d'aquesta manera la part ofensiva de la Jonquera. L'equip de Xavi Agustí necessita reaccionar i escalar algunes posicions si no es vol veure arrossegat per possibles descensos compensats o pel fet de ser el pitjor catorzè dels dos grups. Futbolistes com ara Pol Compte, Fageda, Mabil, Murga o Teixi van seguir anteriorment el camí que ara pren Moñino, i després de defensar la samarreta del Figueres van passar a reforçar la plantilla de la Jonquera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció