Territorial

Una bona oportunitat per retallar distàncies

1a catalana. Els de Triadú reben el líder, el Granollers (a les 16 h), amb l'esperança d'obtenir una victòria que els acosti a les dues primeres places

Partit molt important per a les seves aspiracions el que té avui el Girona B contra el líder de la categoria, el Granollers, a les quatre de la tarda al Municipal de Salt. L'equip dirigit per Pep Triadú, setè amb 37 punts, vol deixar enrere l'última derrota contra el Lloret (2-0) i obtenir els tres punts per acostar-se una mica més als dos primers llocs de la taula. Ara els gironins tenen el Granollers vuit punts per sobre i la distància respecte al segon classificat –el que juga la promoció d'ascens–, el Manresa, és de quatre.

No s'entreveu un partit fàcil, però el Girona B intentarà fer valer el factor camp i els possibles dubtes del rival, que arriba a la cita després de dos empats a zero. En el partit d'anada jugat a Granollers el resultat va ser d'empat a un (Novo va avançar els locals en la primera part i Vivi va igualar en la segona).

Duels gironins a la vista

Els altres cinc equips gironins de la categoria entraran en joc avui, amb dos duels gironins pel mig. D'una banda, el Banyoles rebrà la visita del Lloret, a les cinc de la tarda, amb la intenció d'enllaçar la segona victòria seguida, que els permetria continuar somiant la permanència. Mentrestant, els visitants esperen allargar la seva espectacular ratxa de disset partits invictes, que els ha situat en la sisena posició. D'altra banda, la Jonquera, que fa quatre jornades que no guanya i es troba en plaça de promoció de descens, rebrà a dos quarts de cinc el Farners, l'onzè classificat, que vol agafar més marge respecte a la zona vermella de la taula.

Finalment, l'Escala, cinquè amb 40 punts, rebrà el Tecnofutbol, a dos quarts de cinc, amb l'objectiu de tornar a guanyar, després d'un empat i una derrota, per així no perdre pistonada en la lluita per les primeres posicions.

A L'ABAST

8
punts
separen el Granollers (1r) del Girona B (7è), que té la segona plaça a quatre punts.

DOS DUELS GIRONINS

Demà es jugaran el Banyoles-Lloret i la Jonquera- Farners. L'Escala rep el Tecnofutbol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)