Territorial

David Costa ho deixa

2a catalana. L'actual davanter del Llagostera B, el màxim golejador de la història del club, amb 115 gols, penja les botes per motius personals després de nou campanyes vinculat a l'entitat

El davanter del Llagostera B, David Costa, un emblema per al club llagosterenc, va anunciar ahir la retirada del món del futbol per motius personals. El màxim golejador de la història de l'entitat, amb 115 gols en competicions oficials, feia nou cursos que estava vinculat al club presidit per Isabel Tarragó i dirigit per Oriol Alsina. David Costa va aconseguir diversos ascensos amb el Llagostera –des de preferent fins a segona B– i, fins i tot, va participar en sis partits (140 minuts) a segona B el curs 2011/12.

David Costa ha jugat també amb la Unió a segona B i la FE Figueres i el Palafrugell (tercera divisió), fins que va arribar al Llagostera per reflotar l'equip i, jugant en categories inferiors de territorial, pujar fins a segona B. Costa, un dels jugadors més estimats pel club del Gironès, ha deixat empremta a l'entitat, que va penjar al seu web una carta de comiat i agraïment pels serveis prestats. I és que les xarxes socials també van ser un continu anar i venir de comentaris d'excompanys i membres del club per acomiadar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)