Territorial

El Girona B, en mala ratxa

1a catalana. Els de Pep Triadú cauen per la mínima contra un Granollers molt sòlid, que demostra per què és el líder, i sumen les lesions de Robert i Pau a la llarga llista de baixes

granollers1


girona b0


El Girona B continua vivint el seu malson particular. Tres derrotes en els últims quatre partits i una llista de baixes cada dia més llarga –ahir es van lesionar Robert i Pau–, han provocat que al filial gironí se li hagin escapat gran part de les possibilitats de lluitar per l'ascens.

Ahir, a sobre, el partit es va complicar ben aviat, ja que en el minut 10, Bellavista va rematar de cap una falta lateral per fer el 0-1. Amb el marcador a favor, el Granollers va demostrar ofici per mantenir el resultat, i només en el minut 23, en una doble ocasió, Pau i Serramitja haurien pogut fer l'empat dels gironins, però els dos xuts van anar al pal.

En la represa, el Girona B va sortir decidit a buscar l'empat, però el Granollers va demostrar per què ocupa el lideratge de la classificació. Amb una plantilla molt experimentada, els visitants en van tenir prou mantenint-se molt sòlids en defensa per deixar el filial sense possibilitats de capgirar el marcador.

GIRONA B: Andrés, Robert (Sergio, 25'), Eloi, Bigas, Escribano, Rovirola, Uri, Gelmà, Serramitja, Pau (Nahuel, 53') i Moha. GRANOLLERS: Àlex, Pina, Martin (Valls, 84'), Bellavista, Font, Mañosa, Hèctor, Suàrez, Novo (Estrada, 70'), Juanlu i Fajardo (Vila, 76'). GOLS: 0-1 (10') Bellavista. ÀRBITRE: Miguel Teruel. T.G.: a Bigas; a Pina, Font, Hèctor, Novo i Juanlu.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)