La Jonquera desperta

1a catalana. Els de Xavi Agustí superen el Farners amb una gran demostració de joc en la primera meitat

farners1

la jonquera3

La Jonquera, en una posició amb perill de descensos compensats i amb només una victòria en els últims catorze partits, necessitava urgentment sumar els tres punts, ahir, contra el Farners, i en el descans els de Xavi Agustí ja tenien la feina feta.

Els locals van saltar al camp decidits a buscar el triomf i la primera part va ser de total domini de La Jonquera, que va passar per sobre d'un Farners que va estar desaparegut. Bassols (17'), amb una gran volea, Molina (27'), amb un xut creuat, i Teixi (40'), aprofitant la feblesa defensiva, van posar un 3-0 contundent i merescut al marcador.

Després de la represa, el Farners va sortir més decidit a plantar cara i, gràcies als canvis, va començar a millorar la seva imatge. El gol de Massegú (65') a la sortida d'un córner va donar esperança als visitants, que fins al final no van abaixar els braços i van intentar retallar distàncies amb insistència, però els locals van saber aguantar el resultat a favor.

LA JONQUERA: Dani Lobato, Fageda, Edile, Dani O. (Jesús Jiménez, 62'), Murga, Negre, Pol Compte, Moñino, Teixi (Arjona, 62'), Bassols (Carlos López, 82') i Óscar Molina (Éric Jacobs, 74'). FARNERS: Martí Bartrina, Óscar Fernández, Massegú, Pitu Riart, Criado (Pau Gusó, 51'), Da Costa, Riki Solà, Carbó, Joel (Sosseh, 46'), Gerard Muñoz (Dembo, 46') i Iván García. GOLS: 1-0 (17') Bassols. 2-0 (27') Molina. 3-0 (40') Teixi. 3-1 (65') Massegú. ÀRBITRE: Álvarez Molina. T.G.: Als locals Negre i Moñino, i als visitants Criado, Pau Gusó, Iván García. T.V.: Al visitant Dembo (90') per doble groga.