Territorial

Una rutina per al Lloret

1a catalana. Els selvatans s'emporten el duel gironí contra un Banyoles que va mostrar-se inferior a un equip en ratxa i sense aturador

LLORET1


BANYOLES0


El Banyoles no es va poder convertir en el botxí del Lloret i va perdre per la mínima contra els selvatans, actualment, l'equip més en forma del grup (0-1).

El conjunt dirigit per Edu Urdiales encadena ja disset jornades sense perdre –més d'una volta– i s'ha situat a només dos punts de la plaça de promoció a tercera, una utopia per a un club humil i amb un pressupost reduït. Els selvatans van dominar durant la majoria de minuts del matx i van mostrar intel·ligència i recursos per madurar el partit i sotmetre el rival. En el 56', una passada en profunditat va ser aprofitada per Xavi Aparicio, que va superar la sortida de Santiago i va establir el que seria el resultat definitiu. La victòria feia justícia al desenvolupament del partit, i és que el Lloret havia disposat d'ocasions per haver marcat amb anterioritat. El Banyoles no va tenir prou recursos per igualar l'enfrontament i va sumar la dissetena derrota de la campanya després de 23 jornades disputades.

BANYOLES: Santiago, Uri, Jiméenz, Pau, Gerard, Facun (Dani, 54'), Rama, Corbalán, Guilana (Ibarra, 54'), Adrià i Bayot. LLORET: Rubén, Valls, Poderoso, Pol Gómez, Ángel, Peque (Ribas, 57'), Riky (Isaac, 90'), Tety (Narcís, 65'), Pol Ros, Agi (Marc, 87') i Xavi Aparicio. GOLS: 0-1 (56') Peque. ÀRBITRE: Hernández Cacho. T.G.: Als locals Uri, Pau, Gerard, Facun, Dani, Corbalán i Bayot; al visitant Pol Gómez. PÚBLIC: 324 espectador a l'estadi Miquel Coromina i Morató.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)