Territorial

El Lloret, per la via ràpida

1a catalana. Els lloretencs tenen la possibilitat avui contra el Mollet d'arribar als 45 punts, igualar la seva millor puntuació en la categoria i lligar la permanència. També juguen el Girona i el Farners

Gràcies a l'espectacular ratxa de bons resultats –divuit jornades sense perdre, amb un balanç de deu victòries i vuit empats–, el Lloret pot considerar que la permanència és al sac. Aquesta tarda, però, els d'Edu Urdiales tenen una bona oportunitat d'arribar a la xifra psicològica dels 45 punts i així poder assegurar que el primer objectiu del curs, la salvació, s'ha complert i que es pot pensar en objectius més ambiciosos. De fet, si s'assoleixen els 45 punts, el Lloret haurà igualat la màxima puntuació històrica del club en la primera catalana –es va assolir el curs 2011/12– quan encara falten onze jornades perquè s'acabi la lliga. Per aconseguir aquesta gesta, els lloretencs hauran de superar a casa un Mollet (16 h) que encara no coneix la victòria aquest 2015 però que s'ha abonat a l'empat.

Aquesta tarda també juga el Farners a casa, contra el Sants (16 h). L'objectiu principal dels de Miquel Àngel Muñoz és superar el Sants i d'aquesta manera posar una mica més de distància respecte al descens –ara el coixí és de vuit punts–, però sobretot distanciar-se de la zona baixa ja que en una lliga tan igualada el perill de quedar prop de la zona perillosa es pot traduir en el drama dels descensos compensats a final de curs.

El Girona B rep el segon

El filial del Girona intentarà reviscolar en el segon partit consecutiu a casa. L'equip de Pep Triadú s'ha vist frenat amb dues derrotes seguides quan tenia els llocs de privilegi a tocar, i el duel d'aquesta tarda contra el segon classificat, el Manresa (16 h), pot ser una bona pedra de toc per calibrar les aspiracions del Girona B de cara al final de temporada. En la classificació, la distància entre els del Bages –en llocs de promoció d'ascens– i els gironins és de set punts; per tant, una derrota allunyaria molt les primeres posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)