Territorial

El Farners perd el tercer partit seguit tot i merèixer més

1a catalana. Els locals van ser millors en la primera part i l'àrbitre els va anular un gol al 87'

sants1

farners0

FARNERS: Bartrina, Óscar Fernández, Massegú, Pitu Riart, Criado, Da Costa (Zamora, 75'), Pau Gusó, Riki Solà, Carbó (Sosseh, 68'), Joel (Surós, 71') i Gerard Muñoz. SANTS: Carlos, Freixi (Fabregat, 80'), Alberto, Picolo (Molina, 67'), Aleix (Guille, 67'), Peque (Isaac, 86') Navarro, Gala (Espinosa, 80'), Felip, Arbulu i Fran. GOLS: 0-1 (55') Navarro. ÀRBITRE: Vidal Cormon. T.G.: als locals Ó. Fernández, Riki Solà, Criado, Pau Gusó, Surós i Sosseh; i als visitants Picolo, Aleix, Alberto, Gala i Fabregat. PÚBLIC: Uns 150 espectadors. COMENTARI: El Farners va caure per la mínima contra el Sants i encadena la tercera derrota consecutiva, que el deixa molt a prop de la zona perillosa de la classificació. Els de Miquel Àngel Muñoz van saltar amb força al camp i van ser els clars dominadors de la primera meitat. Els locals van tenir el control de la possessió i van poder avançar-se en el 16' amb una canonada des de lluny de Carbó, però el pal va evitar el gol. El Sants no va donar senyals de vida en la primera part, però en la represa va sortir amb una marxa més i Navarro va fer l'únic gol del partit amb un toc suau per sobre Bartrina (55'). El gol va tornar a esperonar el Farners, que va equilibrar ràpidament les forces i va buscar l'empat fins al final. En el 87', Pitu Riart va aconseguir batre Carlos, però el col·legiat va anul·lar el gol per una falta prèvia molt rigorosa.