La mala dinàmica del Girona B s'allarga una setmana més

1a catalana. Els de Pep Triadú no van poder superar un Manresa que es va avançar molt aviat

manresa1

girona b0

GIRONA B: Andrés, Escribano, Eloi, Rovirola, Alexis (Soufiane, 88'), Ferrer, Uri (Momo, 81'), Sergio (Pau, 68'), Nahuel, Serramitja i Moha. MANRESA: Moreno, Moha, Marc, Solernou, Jonathan, Clop, Pereira, Soler, Lumbreras (Rivera, 68'), Vicente i Noah (Nico, 89'). GOLS: 0-1 (10') Noah. ÀRBITRE: Gomez Meneses. T.G.: als locals Alexis, Uri, Nahuel, Moha i Serramitja; i als visitants Moha, Lumbreras. PÚBLIC: Uns 200 espectadors. COMENTARI: El Girona B continua en un mal moment de forma i només ha sumat tres punts dels últims quinze possibles. A banda dels resultats, l'equip està molt debilitat per les lesions que hi ha hagut en les darreres setmanes. Ahir, amb només quinze jugadors convocats, el filial gironí no va poder superar el segon classificat, el Manresa, que es va avançar tot just al minut 10. Noah va saber aprofitar un malentès en la defensa gironina per superar Andrés i obrir el marcador. Amb el marcador a favor els manresans es van mantenir molt sòlids en defensa i van renunciar a l'atac. El Girona B, però, tot i portar el pes del partit, no va ser capaç d'imposar-se a la defensa visitant i crear perill a la porteria de Moreno. Tot i això, en l'últim minut, Serramitja va disposar de l'ocasió més clara del partit que hauria pogut significar l'empat. La seva rematada de cap, però, es va estavellar al pal.