La Jonquera ja no vol afluixar

1a catalana. Els de Xavi Agustí s'imposen amb claredat i bon joc al camp de l'Horta i encadenen dues victòries consecutives

la jonquera4

horta0

La Jonquera continua la seva reacció per intentar sortir de la zona perillosa de la classificació i ahir es va imposar amb un contundent 0-4 al difícil camp de l'Horta. Carlos López, protagonista durant la setmana per el recurs presentat pel Farners, va tornar a jugar.

Els de l'Alt Empordà es van avançar molt aviat, en el minut 3, amb un gol de Murga aprofitant una falta lateral. El matx, encara es va posar més a favor per als fronterers en el 21', ja que l'Horta es va quedar amb deu per l'expulsió de Manel amb vermella directa. Tot i quedar-se amb un jugador menys, els locals no van llançar la tovallola i van anar a buscar el partit, però els de Xavi Agustí van ser capaços d'imposar el seu ritme. Gràcies als espais que va deixar l'Horta, abocat a buscar l'empat, els visitants van sentenciar, ja a la segona part, amb dos gols en quatre minuts de Pol Compte (60' i 64'). A les acaballes, Carlos López, va fer el definitiu 0-4 (79').

HORTA: Marc Aquilue, Cussó, Marc López (Marc Estrada, 62'), Genís, Uri Serra, Joan Coll, Joel (Cañete, 66'), Manel, Miguel, Owono i Pablo (Pau, 46'). LA JONQUERA: Lobato, Jesús, Edile, Dani Òscar (Güell, 26') (Aniol, 82'), Murga, Negre, Pol Compte, Albert, Teixidó (Carlos López, 66'), Bassols (Arjona, 58') i Molina (Ferran, 82'). GOLS: 0-1 (3') Murga. 0-2 (60') Pol Compte. 0-3 (64') Pol Compte. 0-4 (79') Carlos López. ÀRBITRE: José Barrera. T.G.: al local Owono i als visitants Negre i Pol. T.V.: al local Manel (21') amb vermella directa.