Territorial

L'hora de treure el cap

1a catalana. La Jonquera, després de mitja lliga en llocs perillosos, té l'oportunitat aquest diumenge d'escalar posicions en la classificació i confirmar d'aquesta manera la reacció

La Jonquera fa dotze jornades que ocupa una posició que no transmet tranquil·litat als equips que l'ocupen. Acabar el curs en catorzena posició no és sinònim de descens matemàtic però sí de molta intranquil·litat. “És un lloc en què ja no depens de tu mateix per continuar en la categoria. Has d'estar pendent d'altres grups i de descensos en lligues superiors, és per això que l'hem de deixar com sigui”, reconeix el tècnic, Xavi Agustí.

L'equip fronterer tindrà la primera oportunitat per escalar posicions aquest diumenge en el partit que l'enfrontarà al Vic, tretzè, amb només un punt més. “Intentarem esgarrapar els tres punts a un rival directe. Tenim moltes ganes de jugar a casa, ja que crec que pot ser un aspecte important en la segona volta. En la primera vam jugar més duels a fora que a casa i també ho vam notar”, analitza l'entrenador, Xavi Agustí.

La Jonquera té a prop confirmar la revifada de resultats després d'un final de 2014 nefast. Per aconseguir-ho, el tècnic de la Jonquera té clar que cal encadenar algunes victòries en un moment clau del curs com és l'actual: “Tot s'ha igualat molt, i si guanyem el Vic i recuperem el partit que tenim pendent contra el Mollet crec que podem escalar alguns llocs en la classificació.” L'equip d'Agustí encadena dues victòries.

La millora de resultats ha coincidit amb l'arribada a l'equip de futbolistes amb molta experiència com Murga i Moñino –procedents del Figueres–, o Carlos López.

EL PROTAGONISTA

Tenim ganes d'esgarrapar punts a un rival directe com és el Vic i, de mica en mica, confirmar la millora dels resultats i també del joc
El catorzè lloc és perillós perquè la permanència no depèn d'un mateix. Cal allunyar-se'n
Xavi Agustí
entrenador de la jonquera

Carlos López, amb tota la documentació a punt

El procés que va engegar el Farners amb referència a la possible alineació indeguda del jugador jonquerenc Carlos López en el partit que els colomencs van perdre per 3-1 ha quedat en no res. El Farners denunciava que López possiblement encara no tenia el transfer necessari per jugar a l'Estat espanyol després d'haver competit el curs passat en la lliga finlandesa. La FCF va confirmar aquesta setmana que el davanter de la Jonquera té tota la documentació a punt i que, per tant, no ha vulnerat cap regla. La seguretat del club fronterer que no feien res il·legal es va refermar diumenge passat quan, contra l'Horta, Carlos López va entrar al terreny de joc en el minut 67 i fins i tot va tenir temps de marcar el quart gol de l'equip verd-i-blanc. “Nosaltres el vam fitxar del Torroella i també havia jugat a l'Empuriabrava. El transfer l'havia de tenir en regla i així ho ha confirmat la federació catalana. Estàvem tranquils i per això el vam tornar a fer jugar diumenge passat contra l'Horta”, va explicar el tècnic de la Jonquera, Xavi Agustí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)