Territorial

La Jonquera perdona i acaba caient contra el Vic

1a catalana. Els de Xavi Agustí van fallar un penal i el Vic va capgirar el marcador

vic2

la jonquera1

LA JONQUERA: Lobato, Jesús Jiménez, Edile, Negre, Murga, Güell (Pujol, 80'), Arjona (Jacobs, 80'), Albert, Teixi, Bassols, Molina (Carlos López, 58'). VIC: Fran, Carrascal, Raúl, Guillem, Àlex, Isma, Toneu, Peque, Rodri (Gil, 88'), Puigdesens, Salas (Roca, 71'). GOLS: 1-0 (45') Teixi. 1-1 (54') Peque. 1-2 (75') Puigdesens. ÀRBITRE: Tomas López. T.G.: als visitants Isma, Toneu, Puigdescens i Salas. T.V.: al visitant Àlex (85'), per doble amonestació. COMENTARI: La Jonquera va caure contra el Vic en un matx molt igualat. Els de Xavi Agustí es van avançar amb un gol de Teixi just abans del descans (45') aprofitant una falta indirecta dins l'àrea. En la segona part, el Vic va buscar més el contraatac, i així va arribar l'empat de Peque (54'). Bassols va fallar un penal en el 64' i Puigdesens no va perdonar en un altre contraatac en el minut 75 i va donar la victòria als visitants.

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.