Territorial

El Girona B trenca el somni del Banyoles

1a catalana. El filial gironí es va retrobar amb la victòria gràcies a dos gols d'oportunisme de Serramitja

girona b2


banyoles1


El Girona B es va retrobar ahir amb la victòria després de tres derrotes consecutives i ha trencat les esperances de permanència del Banyoles, que la setmana passada es va il·lusionar amb l'empat al camp del líder.

Després d'una primera meitat en què cap dels dos equips va disposar d'ocasions clares, els gols van arribar en la represa. Serramitja va decidir el partit amb dos gols. Primer va rematar una passada des de la dreta (50') i després va culminar perfectament una jugada personal (72') per deixar sentenciat un matx en què el col·legiat va agafar el protagonisme expulsant dos jugadors locals i un de visitant abans del xiulet final. Adrià, ja en els últims minuts, va retallar distàncies per al Banyoles (88'), però no va ser suficient per evitar la derrota.

BANYOLES: Aleix, Uri, Dani, Vila, Pau, Ignasi, Rama (Barceló, 56'), Guilana, Ferran (Facun, 34'), Dani Giménez (Andoni, 18' (Gispert, 77')) i Adrià. GIRONA B: Quintanas, Eloi, Uri, Rovirrola, Alexis (Adri, 74'), Escribano, Bigas, Farrer, Sergio (Nahuel, 77'), Serramitja (Momo, 87') i Pau (Soufiane, 73'). GOLS: 0-1 (50') Serramitja. 0-2 (72') Serramitja. 1-2 (88') Adrià. ÀRBITRE: Rodríguez Enrique. T.G.: Als locals Aleix, Uri, Ignasi, Facun; i al visitant Pau. T.V.: Als locals Pau (94'), per doble amonestació, i Vila (63'), amb vermella directa, i al visitant Rovirola (66'), per doble amonestació.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)