Territorial

Una jornada carregada de partits avançats

1a catalana. El Farners rep l'Escala; el Lloret, la Jonquera, i el Girona B, el Mollet (16 h), en els duels previs al cap de setmana de descans

Fins a cinc dels sis representants gironins en la primera catalana juguen en la jornada avançada d'avui. Quatre es veuran les cares en dos duels gironins que enfrontaran el Farners contra l'Escala i el Lloret contra la Jonquera (tots dos a les 16 h). El Girona B jugarà contra el Mollet, al municipal de Salt, també a les 16 h.

El Farners intentarà aconseguir la segona victòria consecutiva per poder-se allunyar de les posicions més perilloses. Els de Santa Coloma tenen la catorzena posició a quatre punts i saben que amb una victòria s'acostarien a la permanència definitiva. Per això hauran de derrotar l'Escala, un dels equips revelació de la temporada, que en les darreres setmanes ha vist aturada la seva gran progressió –una victòria en els cinc últims enfrontaments.

L'altre duel gironí del dia és el que enfrontarà el Lloret i la Jonquera. Els jugadors dirigits per Edu Urdiales van trencar la ratxa de divuit jornades sense perdre amb una derrota a casa contra el Mollet (1-2) i ara encadenen dos partits sense guanyar. Els de la Selva no tenen cap mena d'urgència ja que han fet la feina (obtenir la permanència) amb dos mesos d'antelació i contra els jonquerencs intentaran retornar al camí del triomf. La Jonquera arriba al matx després de perdre l'últim partit contra el Vic (1-2) i tallar una ratxa de dues victòries consecutives. Sortir de la catorzena posició i sumar punts immediatament és el principal objectiu dels jugadors dirigits per Xavi Agustí.

El Girona B se les haurà amb el Mollet. Els jugadors entrenats per Pep Triadú no es donen per vençuts i, sense obsessionar-se, intentaran tornar a aconseguir una sèrie positiva de resultats per tornar-se a acostar a les posicions d'ascens o promoció, actualment massa lluny –totes dues a deu punts.

EVITAR SER 14È

La Jonquera ha de sumar per sortir de la catorzena plaça i el Farners per allunyar-se'n

NO POT FALLAR MÉS

El Girona és a 10 punts de la promoció i l'ascens a 3a, i una derrota li trauria possibilitats
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)