Territorial

La Jonquera fa un pas endavant

1a catalana. Els de Xavi Agustí van superar el Lloret en un matx amb molts gols i marcat per la polèmica

La jonquera3


lloret2


La Jonquera va obtenir ahir un triomf molt important en el duel gironí contra el Lloret, que li permet recuperar-se de la derrota contra el Vic i mantenir-se en la lluita per sortir de la zona baixa.

Tot i la derrota, el Lloret va mostrar una bona imatge i, en línies generals, va portar el pes d'un partit en què el col·legiat es va convertir en protagonista. Tot i el domini dels locals en el primer temps, el marcador al descans mostrava un 0-2 favorable a la Jonquera gràcies a uns últims minuts molt moguts. En el 37', Teixi va aprofitar un refús de Prado per obrir el marcador, i en el 44', Bassols va ampliar l'avantatge amb un xut de lluny. Per complicar encara més les coses per al Lloret, Valls va veure la segona targeta groga en el 43' i va deixar els locals amb deu.

A la represa, el Lloret va sortir amb força i va disposar de les millors ocasions. En una, Narcís va aprofitar un refús dins l'àrea per retallar les distàncies en el marcador (64'). La Jonquera, però, va reaccionar i Bassols va fer l'1-3 poc després en possible fora de joc (72'). El gol de Riky de penal al 91' va donar esperances al Lloret, que va buscar l'empat fins al xiulet final, però no va trobar el camí del gol.

LLORET: Prado, Jordi Valls, Pol Gómez, Poderoso, Sergio (Pol Ros, 61'), Aparicio, Riky, Bader (Narcís, 56'), Agi, Peti (Lobo, 71') i Peke (Kutxo, 84'). LA JONQUERA: Lobato, Jiménez, Edile, Negre, Murga, Güell (Sangare, 89'), Compte, Moñino, Teixi (Joanmiquel, 59'), Bassols (Jacobs, 83') i López (Arjona, 46'). GOLS:0-1 (37') Teixi. 0-2 (44') Bassols. 1-2 (64') Narcís. 1-3 (72') Bassols. 2-3 (91') Riky, de penal. ÀRBITRE: Fernández Quintero. T.G.: als locals Prado i Lobo; i als visitants Edile, Güell i López. T.V.: el local Jordi Valls (43') per doble amonestació i l'entrenador local, Edu Urdiales, amb vermella directa (72'). PÚBLIC: uns 300 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)