Territorial

El Girona s'endú el duel gironí

Lliga estatal juvenil. Sanding, amb un gol de cap, decideix el matx

GIRONA1


Gironès-sàbat0


El Girona es va emportar els tres punts del duel juvenil de la lliga estatal en què el Gironès-Sàbat va merèixer com a mínim l'empat. En els primers quaranta-cinc minuts, els locals, molt ordenats defensivament, van sortir intensos i van inquietar la porteria rival en diferents arribades per banda. Devia, amb un xut des de la frontal, va tenir l'ocasió més clara, però José va evitar el gol amb una bona intervenció. Per la seva part, els visitants només creaven perill en accions d'estratègia amb Genís com a protagonista. En la represa, la tònica inicial va ser la mateixa. De mica en mica, l'equip de Robert Vila va aconseguir el domini del matx. En una falta llançada per Genís, Sanding es va alçar per sobre la defensa i va connectar una rematada de cap que es va convertir en el 0-1 definitiu. Els de Mario Fernández no es van arronsar i van tornar a la càrrega. De les botes de Ridao van sortir les jugades més perilloses, però no van estar prou encertats al final.

GIRONÈS-SÀBAT: Ivan, Yaya, Guillem, Abde, Mas, Toribio (Vergara, 70'), Nico (Rigau, 70'), Xifra, Devia (Pol, 75'), Ridao i Coro. GIRONA: José, Mou, Carles, Mario, Lluc, Andreu, Capel (Ferran, 46'), Bech, Sanding, Genís i Joel (Lauren, 75'). GOLS: 0-1 (79') Sanding. ÀRBITRE: Garcia Rosel.T.G.: als locals Toribio, Coro i Abde i al visitant Andreu PÚBLIC: 600 persones
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)