Territorial

La Costa Brava ja gaudeix

MIC 2015. El torneig de referència del futbol formatiu va donar el tret de sortida ahir a Palamós amb la desfilada dels equips participants, la cerimònia d'inauguració i la disputa dels primers partits

La quinzena edició del torneig de futbol base més prestigiós del món, el MIC (Mediterranean International Cup), es va posar ahir en marxa a Palamós en una jornada plena d'emocions i espectacle. La matinal va estar presidida pels núvols i el vent, que van impedir que és pogués encendre el tradicional peveter. Tot i així, de color no en va faltar al Palamós-Costa Brava. Els representants dels més de 200 equips participants van desfilar amb les banderes dels seus països damunt la gespa, i també hi va haver animació, a ritme de batucada, amb les companyies Batek i Papaya Jam.

La cerimònia inaugural va tenir com a convidats estrella el president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Andreu Subies, i l'atleta palamosí Adel Mechaal, en un acte en el qual també hi van participar Teresa Ferrés, alcaldessa de Palamós; Josep Pujols, representant territorial de la Secretaria de l'Esport de la Generalitat; Joan Giraut, president de la Diputació de Girona, i David Bellver, president del MIC.

La pilota ja roda

L'estrena del MIC 2015 també va tenir com a protagonista la pilota, que va començar a rodar amb la disputa dels dos primers partits. El primer el van jugar els equips infantils del Madrid i del Gimnàstic de Manresa, amb victòria final dels madrilenys per 4-0 (Jorge va marcar un doblet i Díez i Amis, un gol cadascun), i el segon va enfrontar el juvenil del Barça amb el del Palamós, un duel que es van emportar els blaugrana per 3-0 (Aitor i Amir (2) van ser els golejadors). A la tarda el torneig va continuar amb un ritme frenètic de partits en les diferents categories i seus, un frenesí de futbol que durarà fins diumenge. La Costa Brava ja gaudeix.

CONVIDATS ESTRELLA

El president de la FCF, Andreu Subies, i l'atleta Adel Mechaal van inaugurar el MIC

ELS PRIMERS A JUGAR

Madrid-Gimnàstic de Manresa (4-0), en infantils, i Barça-Palamós (3-0), en juvenils
El fort vent que bufava a l'estadi va impedir que es pogués encendre el peveter

Guti, Angulo, Carragher...

Com ja és habitual en cada edició del MIC les graderies dels estadis es van anar omplint de gom a gom a mesura que avançaven els partits. Pares, aficionats, periodistes, representants, entrenadors, cercapromeses... perfils de tota mena, també de glamurosos, com ara exfutbolistes retirats. Entre aquests últims ahir es va poder veure el mític exjugador del Liverpol Jamie Carragher seguint les evolucions del seu fill, capità dels alevins reds. També van ser presents a les banquetes, com és el de cas de Guti (tècnic assistent del Madrid infantil) i Miguel Ángel Angulo (entrenador del cadet del València).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)