Territorial

La Jonquera respira tranquil

1a catalana. Els de Xavi Agustí superen la Molletenca, que va jugar amb deu durant una hora, i s'allunyen de la zona baixa de la taula

MOLLETENca0


LA JONQUERA2


La Jonquera va aconseguir ahir una victòria molt important en el matx corresponent a la vint-i-unena jornada i que es va haver de suspendre pel vent. El triomf permet a l'equip de Xavi Agustí deixar la catorzena plaça de promoció de descens a quatre punts.

Els locals van portar la iniciativa des del primer minut, però no es van aconseguir avançar fins al 32' després de la jugada clau del partit. El defensa visitant Dani va evitar un gol amb la mà i el col·legiat va assenyalar la pena màxima i va expulsar el central. Pol Compte no va perdonar i va transformar el penal. Amb el resultat a favor, la Jonquera no va patir en cap moment i va disposar de moltes ocasions per ampliar l'avantatge, però només Arjona al 56' va ser capaç de fer el 2-0 definitiu.

LA JONQUERA: Dani Lobato, Jesús Jiménez (Dani O., 46'), Edile, Negre (Jacobs, 62'), Murga, Toni Güell, Pol Compte, Moñino, Teixi (Arjona, 42'), Bassols i Carlos López (Aniol Pujol, 77'). MOLLETENCA: Álvaro, Jairo, Santi (Santana, 77'), Dani, Pau, Fernández (Moreira, 77'), Bruno, Camps (Aparicio, 32'), Valverde (Toro, 64'), Javi (Bello, 77') i Tejada. GOLS: 1-0 (32') Pol Compte, de penal. 2-0 (54') Arjona. ÀRBITRE: Galera Serrano. T.G.: als locals Jesús Jiménez i Dani O.; i als visitants Santi i Tejada. T.V.: directa al visitant Dani (31').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)