Territorial

L'Aspire, fora de la lluita pel títol en la categoria juvenil

Semifinals espectaculars. El Barça es veurà les cares amb l'actual campió de la categoria juvenil, el Màlaga (a les 17 h), i l'Atlético, amb el Vila-real (18 h), tots dos al municipal de Cassà

Durant el dia d'ahir es van disputar un bon gruix de partits de les diferents categories del MIC 15 en què van començar a perfilar-se les fases finals i la selecció dels equips que lluitaran per endur-se el títol. En la categoria juvenil ja han quedat definits els quatre equips que disputaran les semifinals (aquesta tarda a Cassà de la Selva) després d'una tarda plena de bon futbol. Un dels principals favorits al títol, l'Aspire Football Dreams, dirigit per Arseni Comas, va caure a la tanda de penals contra l'Atlético de Madrid, que s'ha erigit com una de les revelacions en aquesta categoria tan competitiva del torneig i que se les haurà amb el Vila-real, un club que també ha situat un equip en els quarts de final de la categoria cadet. El Barça, sense mostrar tot el seu esplendor, també s'ha plantat a les semifinals i se les haurà contra el Màlaga, el campió de la passada edició i l'equip amb una trajectòria en el torneig més immaculada –els andalusos han guanyat tots els partits sense encaixar cap gol.

En la categoria cadet han quedat establerts els quarts de final, també amb alguna sorpresa habitual. El Volendam, una de les sensacions, va carregar-se el València de l'exjugador Miguel Ángel Angulo després d'empatar el seu enfrontament en el darrer minut i imposar-se en la tanda de penals. Els mateixos holandesos van eliminar en els vuitens el Girona, que fins al moment es trobava invicte en el torneig (2-1). L'Aspire Academy es va acomiadar en caure contra un dels eterns favorits, l'Espanyol, que haurà de disputar-se el títol amb el joc atractiu del Sevilla i el físic de l'altra acadèmia, l'Aspire Football Dreams.

Avui, desenllaç d'alevins

Una de les categories que acabaran durant el dia d'avui seran les d'alevins (futbol 7 i 11). Les semifinals del format de futbol 11 es preveuen d'allò més interessants amb un Barça-Getafe (11h) i un Madrid-Manchester United (12 h), tots dos al camp de l'Escala, mentre que en futbol 7, l'únic supervivent gironí, el Quart, intentarà seguir endavant enfrontant-se al Manchester City (a Palamós, a les 10 h), un repte dels majúsculs per als del Gironès.

Avui, torn de la tercera edició del MIC Integra a Vidreres i Palamós

Un total de setze equips participaran, a partir d'aquest matí, en la tercera edició del MIC Integra. El torneig, dirigit a centres d'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual, engegarà motors de bon matí al camp del Vidreres, on es farà la fase de grups (n'hi ha quatre de diferents formats per quatre conjunts). Al migdia, els guanyadors de cada grup disputaran les semifinals, a partir de les 13.30 h i els que en surtin victoriosos jugaran la final a Palamós (17.30 h). Enguany, la tercera edició del MIC Integra la disputaran els següents equips: JE Banyoles A, CA la Garrotxa Equip Blau, Penya Especial FC Barcelona i CE Ziga-Zaga (grup A); CA la Garrotxa Equip Verd, JE Banyoles B, Fundació Vimar Baix Empordà i CFS Ciutat de Mataró (grup B); Figueres Units A, Fundació Aspros, Equip Map Negre i CF Ramon Noguera (grup C); i Figueres Units B, Equip MAP Blau, Club CAR AEC Manlleu i Fundació Astres (grup D).

Definida la fase final femenina

La categoria femenina del MIC d'enguany va quedar ahir definida fins a les semifinals. El Girona disputarà un dels encreuaments contra el Club Deportivo Oberena (a les 10 h), i el Cabanes contra el Factory Players (a les 11 h), tots dos al camp de Santa Cristina d'Aro. A les 16 h, a Palamós, es disputarà la final de la categoria, que en aquesta edició retorna
al MIC després que l'any passat no es va organitzar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)