Territorial

Adjudicats els títols alevins

Campions alevins. L'Espanyol, en la modalitat de futbol-7, i el Madrid, en futbol-11, es van proclamar campions després de batre el València (3-2) i el Barça (1-0) en la final

La categoria d'aleví, com ja és una tradició, va arribar dissabte a la seva fi. L'Espanyol i el Madrid es van endur el títol en la modalitat de futbol-7 i futbol-11, respectivament, després de batre el València (3-2) i el Barça (1-0), respectivament.

De bon matí, i en un dia d'allò més trepidant, en la modalitat de futbol-7, es van disputar els quarts de final, uns encreuaments en què es va acomiadar l'únic representant gironí que quedava viu en la competició, el Quart, després de perdre contra el Manchester City. Traçant un camí immaculat, amb dues golejades en els quarts, contra el Júnior (7-1) i el mateix City (5-0), l'Espanyol es va plantar a la final amb el València, un altre dels més regulars, al davant. La igualtat va ser màxima però els blanc-i-blaus es van endur el premi gràcies a la seva efectivitat davant de la porteria rival i la qualitat en les peces ofensives.

El clàssic, per al Madrid

Un dels atractius de la tarda carregada de finals a Palamós va ser el clàssic que van disputar en la modalitat de futbol-11 el Barça i el Madrid. Un gol solitari va donar el títol als madrilenys contra un conjunt blaugrana que ho va intentar però no va tenir la sort ni l'efectivitat de forçar l'empat. El Madrid, amb l'exjugador de futbol Guti com a segon tècnic, va fer un dia perfecte en l'apartat defensiu. En els quarts de final es va desfer del Total Futbol Academy per 2-0; en les semifinals, del Manchester United (1-0), i en la final, del Barça, pel mateix resultat que contra els anglesos. De fet, els culers van arribar a la final contra el Madrid amb una trajectòria perfecta encadenant diverses golejades i superant ahir l'Albion SC White (8-0) i el Getafe (2-0). Els va mancar, però, superar l'últim esglaó, el més decisiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)