Territorial

El Madrid venç el Barça en la final per 3-0

Torneig Vila de Peralada. El conjunt blanc va encarrilar la victòria en la final gràcies a una magnífica primera part

Un any més, el torneig Vila de Peralada va tornar a ser un èxit, tant a dins del terreny de joc –on els joves futbolistes alevins van oferir un gran espectacle– com a les graderies, on els espectadors van poder gaudir d'un bon nivell de joc. El campió d'aquesta edició va ser el Madrid, que es va imposar en la final al Barça per 3-0. Els madridistes van encarrilar el partit al primer temps, i al descans ja guanyaven per tres gols de diferència. En l'última jornada de competició també es van disputar la resta d'enfrontaments que van servir per definir la classificació final del torneig. En el partit per al tercer i quart llocs, el Vila-real va vèncer per 2-0 l'Sporting de Gijón. El Llançà no va poder aconseguir el cinquè lloc i tot i fer un bon partit va perdre contra l'Inter Mèxic. La fortuna dels penals també va impedir que el conjunt amfitrió, el Peralada, derrotés l'Avilés. El temps reglamentari va acabar amb empat a dos gols, i des del punt fatídic, l'Avilés va tenir més encert.