Territorial

Un retorn amb feina per fer

1a catalana. Després de l'última aturada del curs, els sis equips de la demarcació gironina afronten el tram final de la temporada amb l'objectiu majoritari de lligar la permanència i, en alguns casos, acostar-se a la zona alta de la taula

La primera catalana afronta, ja sense aturador, les últimes vuit jornades del curs, en què els equips de la demarcació gironina tindran com a principal objectiu lligar la continuïtat en la categoria.

El Banyoles, en descens, és el que ho té més complicat ja que la permanència és ara mateix a tretze punts, o, filant prim, a setze, ja que el catorzè lloc no garanteix la salvació i fa estar pendent dels descensos compensats. Precisament amb els equips en descens força enfonsats, la preocupació de la resta d'equips és evitar caure en aquest catorzè lloc. Ara mateix, el Farners és a només tres punts de la temuda posició de possible descens compensat, mentre que la Jonquera té quatre punts de marge. La resta de representants gironins no haurien de patir per salvar la categoria ja que el Girona B té deu punts de coll, i encara a més distància hi trobem el Lloret i l'Escala.

Mirant amunt

Aquests tres últims equips tenen clar que la motivació en el tram final de la lliga es pot trobar intentant escalar llocs en la classificació.

L'Escala de Pitu Batlle ha perdut gas en les últimes jornades i ara està en el cinquè lloc, a set de les posicions que permeten lluitar per pujar de categoria. Pel que fa al Lloret, l'equip d'Edu Urdiales va veure com es trencava la ratxa de divuit jornades sense perdre. Aquesta trajectòria de rècord els permet afrontar l'última part de la lliga sense gens de pressió i amb la certesa d'haver complert els objectius que els demanaven a principi de curs.

Els sis equips de la demarcació de Girona tornaran a la competició aquest diumenge. Entre els partits més interessants, trobem el duel que jugarà el Girona B contra el Júpiter o el repte de la Jonquera, que posarà a prova el seu estat de forma rebent el segon classificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)