La Damm guanya per la mínima el Nàstic i disputarà la copa

Divisió d'honor juvenil. Els homes de Cristóbal Parralo només necessitaven un punt

NÀSTIC0

DAMM1

DAMM: Vito, Diego, Joel, Arnau, Lucas, Inés, Alfred (Gonzalo, 86'), Edu, Max (Kilian, 78'), Lledó (Marc, 68') i Doncel (Zárate, 74'). NÀSTIC: Gonzo, Josep (Pato, 74'), Arturo, Roger (Iván, 74'), Òscar, Dome, Àlex (Esplugues, 68'), Miguel, Riki (Xavi, 59'), Blasi i Miki. GOLS: 1-0 (33') Arnau, de penal. ÀRBITRE: Fernández Pérez.T.G: al local Joel. COMENTARI: La Damm va fer història i 38 anys després disputarà la copa, acompanyant el campió de lliga, l'Espanyol. Els homes de Cristóbal Parralo només necessitaven un punt per aconseguir-ho però van ser netament superiors a un Nàstic que no s'hi jugava res i els van guanyar per 1-0 gràcies a un gol de penal d'Arnau. La primera meitat va ser força igualada i sense ocasions clares de gol. Tot i així, en aquests primers quaranta cinc minuts es va veure l'únic gol del partit en transformar Arnau un clar penal. Es va arribar al descans amb la feina feta. A la segona, però, la Damm en lloc de veure-les venir i deixar passar els minuts va jugar amb vocació ofensiva i es va fer un tip de fallar gols davant un Nàstic que gairebé no va inquietar la porteria de Vito. A mesura que passaven els minuts, però, els cervesers, veient que el segon gol no arribava, es van dedicar a adormir el partit. Així van anar passant els darrers minuts davant l'evident celebració a la graderia i al terreny de joc.