Territorial

L'Escala reacciona en la segona meitat i rescata un punt a casa

Un altre. Un gol de Botxi a deu minuts del final va permetre sumar als de Pitu Batlle

HORTA1

L'ESCALA1

L'ESCALA: Eric, Lluís Ferrer, Botxi, Molinas (Jam, 45'), Nani, Sile (Bustins, 89'), Eric Díaz (Carlos Giménez, 45'), Ricard Ferrer, Ramírez, Feixas (Muniesa, 45') i Nil Pàmies. HORTA: Àlvaro, Gusó, Uri, Genís, Esteve, Joan Coll (Dani, 89'), Estrada, Manel, Owono, Pau (Joan Roig, 75') i Joel (Albeni, 85'). GOLS: 0-1 (32') Genís. 1-1 (80') Botxi. ÀRBITRE: Ferrer Font. T.G.: als locals Lluís Ferrer, Ricard Ferrer, Sile, Ramírez, Muniesa i al tècnic P. Batlle, i als visitants Esteve, Owono, Gómez i Coll. T.V.: doble groga al local Eric (89'). COMENTARI: L'Escala i l'Horta van empatar a un gol després de disputar un partit que va tenir una part per a cada equip. En la primera els visitants van ser clars dominadors del matx i es van avançar passada la mitja hora de joc mitjançant Genís, que va aprofitar un rebuig per marcar el 0-1 a porta buida. L'Escala, fins aleshores força inofensiu, va introduir canvis al descans i va millorar ostensiblement en la segona meitat. Tot i així els de Pitu Batlle no van aconseguir empatar fins al minut 80', gràcies a un gol de Botxi, que va anotar després de xutar una falta que va rebotar en la defensa visitant. Després de l'empat el partit va entrar en una fase de joc molt travat i els dos equips es van acabar repartint els punts. Amb l'empat d'ahir l'Escala ja en suma 45 i enllaça els últims tres partits sense perdre (5 punts de 9).