Territorial

El Lloret perd els papers en el tram final i surt golejat

Excessiu. Els d'Edu Urdiales van ser superiors en molts trams del partit

LLORET2


sants5

SANTS: Carlos, Espinosa (Cura, 85'), Fran, Picolo, Fabregat, Arbulu (Molina, 80'), Aleix, Gala, Navarro (Felip, 85'), Peque (Guillem, 70') i Navas (Samu, 70'). LLORET: Rubén, Poderoso (Ángel, 72'), Pol Gómez, Peque, Riki, Bader (Narcís, 63'), Peti (Ivi, 72'), Pol Ros, Agi (Franquet, 83'), Xavi (Lobo, 63') i Sergi. GOLS: 0-1 (6') Peti. 1-1 (37') Navarro. 2-1 (41') Navarro. 3-1 (52') Peque. 3-2 (54') Pol Gómez. 4-2 (84') Fran, de penal. 5-2 (89') Molina. ÀRBITRE: López Buendia.
T.G.:
als locals Arbulu, Gala, Navas i Guillem i al visitant Sergi.
T.V.:
per doble amonestació als visitants Rubén (83'), Riki (62') i Poderoso (85'). COMENTARI: El Sants va golejar el Lloret en un partit en què el resultat no reflecteix el que va passar sobre el camp. La primera meitat va ser dels selvatans, que es van avançar ben aviat amb un gol de Peti. El Lloret, fent bon joc, va perdonar el segon i el Sants en les seves dues úniques arribades va capgirar el resultat abans del descans amb dos gols de contraatac de Sergio Navarro. A l'inici de la segona meitat, Peque va marcar el 3-1. El Lloret, però, no va llançar la tovallola i pràcticament en la jugada següent Pol Gómez va ajustar el marcador (3-2). El Lloret va continuar dins el partit fins a l'expulsió de Riki (63'). Amb deu, els selvatans van rendir-se i van encaixar dos gols més i Rubén i Poderoso van veure la segona targeta groga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)