Territorial

Derrota amb honor contra el líder

Poc premi. La Jonquera topa amb un Granollers amb molt d'ofici que fa inútil el domini dels de Xavi Agustí

granollers2


la jonquera1


La Jonquera va ensopegar contra el líder de la categoria, però continua donant mostres que l'equip està preparat per assolir la permanència en aquest tram final de temporada.

Ahir el Granollers va arrencar amb més força el partit i en el minut 9, fruit d'una internada per banda dreta, va arribar el gol de Juanlu que obria el marcador. La Jonquera va reaccionar a partir de la mitja hora de joc i va aconseguir el domini del partit fins al xiulet final. El premi va arribar a la represa amb un xut de lluny de Bassols que va suposar l'empat (48'), però el Granollers és un líder amb arguments molt sòlids, i ràpidament es va tornar a avançar per mitjà de Gil aprofitant una jugada d'estratègia (53'). La Jonquera va tenir moltes, i bones, ocasions per empatar, però no va tenir sort.

LA JONQUERA: Jóse, Jiménez (Toumani, 87'), Edile (Pujol, 54'), Negre, Murga (Molina, 56'), Güell, Compte, Juanmiquel. López, Bassols (Jacobs, 87') i Arjona. GRANOLLERS: Fuentes, Cosme, Duran, Bellavista, Béjar, Mañosa (Vila, 67'), Fernández, Suarez (Martín, 58'), Juanlu (Estrada, 67'), Gil (Almendros, 58') i Marc Vila (Valls, 77'). GOLS: 0-1 (9') Juanlu. 1-1 (48') Bassols. 1-2 (53') Gil. ÀRBITRE: Acevedo Dudley. T.G.: als locals Carlos López i Edile; i als visitants Marc Vila, Fuentes i Martín.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)