Territorial

El Farners posa fil a l'agulla

Bona ratxa. Els selvatans encadenen el tercer partit sense encaixar gols i s'imposen gràcies a un gol de Dembo als primers minuts

farners1

GRAMENET0

El Farners ha aconseguit set punts dels últims nou possibles i ha fet un pas molt important cap a la permanència. Ahir els de Miquel Àngel Muñoz van fer valer un gran primer quart d'hora per acabar emportant-se la victòria. Tot just al minut 4, Dembo va aprofitar una centrada des de la banda esquerra per superar el porter local amb una rematada de cap inapel·lable. A la represa la Gramenet va sortir amb una marxa més i va posar a les cordes els selvatans, però van desaprofitar les ocasions. El Farners a poc a poc va anar mostrant-se més sòlid en defensa i va ser capaç de neutralitzar l'ofensiva dels locals. El contraatac es va convertir en la millor arma dels selvatans, però l'assignatura pendent continua sent l'efectivitat davant de porteria i ahir el marcador ja no es va moure tot i disposar de nombroses ocasions per ampliar el marcador en l'última mitja hora de partit.

GRAMENET: Joan Compte, Mario, Parri, Jusef (Agus, 67'), Pluvins, Canelada, Mendoza (Leiton, 69'), Paulino, Cristian (Edu Olmedo, 80'), Guti (Sergio, 46') i Justos. FARNERS: Martí Bartrina, Óscar Fernández (Joel, 62'), Pitu Riart, Massegú, Varese, Carbó, Criado, Dembo (Sosseh, 80'), Iván García (Pau Gusó, 84'), Riki Solà (Soto, 62') i Gerard Muñoz (Da Costa, 51'). GOLS: 0-1 (4') Dembo. ÀRBITRE: José Barrera. T.G.: als locals Cristian, Mendoza i Pluvins; i als visitants Pitu Riart i Carbó. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 100 espectadors.