Territorial

Patacada que no fa gaire mal

Lliga estatal juvenil. El Girona perd contra un solvent Barça B (2-5) i deixa escapar una de les moltes oportunitats d'ascendir virtualment

barcelona b5


Girona2


El Girona no va poder fer res per evitar una contundent derrota contra el Barça B (2-5) en el partit de lliga avançat corresponent a la jornada 31. L'equip dirigit per Robert Vila es va veure clarament superat pel conjunt blaugrana, que en va tenir prou amb una efectiva primera meitat per golejar els gironins (1-4). En la segona, els gironins van retallar distàncies, però tot va ser un miratge, ja que els culers ni es van inquietar.

Amb la derrota, el Girona manté intactes les seves possibilitats de pujar a divisió d'honor, ja que amb divuit punts en joc, per als rivals directes, els gironins tenen un marge de tretze punts, un avantatge prou ampli per lligar l'ascens en els propers partits.

GIRONA: Jose (Manel, 45'), Genís, Gallardo, Mario (Lauren, 45'), Lluch (Capel, 45'), Sala (Joel, 45'), Carles, Bech, Sanding (Sergio, 71'), Ferran i Andreu. BARCELONA B: Nico, Tur, Montes (Torrent, 86'), Chumi, Cucu, Rey, Pérez, Bussi, Rio (Fatih, 80'), Alenyà (Matías, 85')i Enric (Moré, 74'). GOLS: 0-1 (21') Rio. 0-2 (25') Bussi. 0-3 (36') Pérez. 0-4 (37') Pérez. 1-4 (45') Puig. 2-4 (69') Joel. 2-5 (83') Rio. ÀRBITRE: Ponsatí Clavaguera. T.G.: als locals Sanding, Capel i Joel; als visitants Montes i Chumi. T.V.: cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)