Territorial

Una jornada propícia per lligar els objectius

1a catalana. El Girona rep la Jonquera, en l'únic duel gironí (a les 18.30 h); el Lloret, com a local, jugarà contra el cuer, el Montcada (a les 18 h), i el Farners rep el Tecnofutbol (a les 19 h)

Una altra jornada comença avui a la tarda a la primera catalana. Fins a quatre dels sis representants gironins en la categoria disputen els seus corresponents partits en la jornada avançada. El primer que es vestirà de curt serà el Lloret, que rep el cuer i ja descendit Montcada (a les 18.00 h). El conjunt selvatà va trencar la seva brillant ratxa de divuit partits sense conèixer la derrota, però des de llavors encadena quatre jornades sense guanyar. Tot i que la classificació és excel·lent i la feina per als d'Edu Urdiales està més que feta, els lloretencs no volen espatllar la trajectòria final d'un gran any.

A les 18.30 h, el Girona rep la Jonquera, al municipal de Salt, en el que serà l'únic duel gironí de la jornada. Els de Pep Triadú, en plena caiguda lliure després dels moviments en la seva plantilla i les oportunitats perdudes per enllaçar amb la part alta, intentaran aturar la Jonquera, que lluita per distanciar-se de la perillosa catorzena posició. Els jonquerencs ja han acoblat les noves incorporacions del mercat d'hivern –tres victòries en cinc partits– i la seva línia és clarament ascendent. A més, els empordanesos saben que després del duel contra el filial del Girona hauran d'afrontar cinc dels últims sis partits de lliga com a locals.

Per acabar, el Farners rep el Tecnofutbol (a les 19.30 h). Sumant tres punts, els colomencs tindrien pràcticament lligat l'objectiu de la permanència i afrontarien les últimes sis jornades tranquils i amb possibilitats de créixer encara més.

ADORMITS

El Lloret no vol espatllar un curs brillant amb un final de lliga d'allò més irregular

LA TRANQUIL·LITAT

El Farners buscarà tres punts d'or per trencar amb la part baixa i acabar el curs plàcidament
El Girona vol aturar la caiguda lliure, però davant seu tindrà un rival en línia ascendent
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)