Territorial

S'escapa una oportunitat d'or de segellar la salvació

1a catalana. El Farners cau per la mínima contra un rival directe en un partit molt fluix

tecnofutbol1

farners0

FARNERS: Bartrina, Massegú, Varese, Pitu Riart, Criado, Riki Solà (Sosseh, 61'), Carbó (Pau Gusó, 61'), Joel (Soto, 86'), Gerard Muñoz (Óscar Fernández, 76'), Ivan Garcia i Dembo (Da Costa, 56'). TECNOFUTBOL: Iñaki, Sebas, Franco (Jaume, 93'), Serrano, Mauro, Cèsar (Solà, 87'), Matías (Arturo, 56'), Fabián (Brian, 90'), Josevi (Cristian, 46'), Arnau i Lucas. GOLS: 0-1 (82') Cristian. ÀRBITRE: Rovira Campà. T.G.: Als locals Criado, Da Costa i Pua Gusó; i als visitants Matías i Fabián. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 150 espectadors. COMENTARI: El Farners va caure contra un rival directe en un partit molt avorrit i sense gaires ocasions de gol. Cap dels dos equips va ser capaç de trenar jugades de qualitat en atac, però els visitants van aprofitar un contraatac en els minuts finals per marcar el gol de la victòria. El Tecnofutval va tenir més la possessió, però les millors ocasions les va tenir el Farners. Varese, en el minut 20, va enviar un xut al lateral de la xarxa abans que Ivan Garcia, en el 34', topés amb un inspirat porter Iñaki després d'una grana rematada des de l'interior de l'àrea. En la segona meitat, el partit va seguir en la mateixa línia o fins i tot es va tornar encara més ensopit. En el 78', però, el Farners va estar a punt d'aprofitar una badada defensiva dels barcelonins per avançar-se, però va ser el Tecnofutbol que va fer el gol de la victòria en un molt bon contraatac finalitzat per Cristian.