Territorial

El Girona juvenil, a punt de tornar a la divisió d'honor

Lliga estatal juvenil. L'equip de Robert Vila, que demà rep el Gavà, pujarà avui sense jugar si el Prat perd contra el Sant Andreu, l'altre equip que ara mateix ascendiria a la màxima categoria juvenil

El Girona juvenil, que la temporada passada va perdre la categoria a la divisió d'honor, està a punt de recuperar-la només un any després. El conjunt dirigit per Robert Vila és tercer del grup setè de la lliga estatal juvenil amb 60 punts, quan només n'hi queden 12 punts per disputar, ja que els gironins ja van jugar dijous passat el partit avançat de la jornada 32 contra el Barça B, el qual van perdre per 2-5.

El Girona ho té tot de cara per pujar de categoria aquest mateix cap de setmana, i potser abans de jugar i tot. El conjunt gironí té per sobre seu l'Espanyol B (líder amb 67 punts) i el Barça B (segon, amb 61), dos equips que no poden ascendir, com tampoc la Damm B, quart amb 52 punts. Una mica més avall hi ha el Sant Andreu (cinquè amb 49), l'altre equip que ara mateix pujaria de categoria –en pugen dos–, i el Prat (48), els dos únics conjunts que encara tenen opcions matemàtiques de caçar el Girona en la classificació, encara que siguin mínimes.

Dóna la casualitat que avui el Prat i el Sant Andreu s'enfrontaran a casa dels potablava (tots dos encara amb quinze punts en joc), un matx que si perd el Prat significarà l'ascens automàtic del Girona (els de Robert Vila tenen el goal average particular a favor). En cas que el Prat empatés o guanyés, els gironins, que demà rebran la visita del Gavà (a les 16.30 h), en farien prou igualant el mateix resultat que els potablava per aconseguir un èxit que ja és a tocar.

LES ALTRES OPCIONS

Si el Prat empata o guanya, el Girona haurà de repetir el mateix resultat que els potablava per pujar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)