El Farners domina però se li escapen dos punts

1a catalana. La falta d'encert i l'actuació del porter local van ser clau

farners1

molletenCA1

MOLLETENSE: Yamandú, Alberto (Sergio, 32'), Jairo, Cano, Marcos, Jordi, Agustín (Valverde, 69'), Iborra (Camps, 46'), Nando (Bruno, 60'), Xavi (Genís, 60') i Javi. FARNERS: Bartrina, Varese, Pitu Riart, Massegú, Giró, Carbó, Ivan García, Da Costa (Pau Gusó, 67'), Sosseh (Torralba, 60'), Riki Solà (Gerard Muñoz, 69') i Dembo (Joel, 89'). GOLS: 0-1 (5') Dembo. 1-1 (6') Agustín. ÀRBITRE: Castanyet Julià. T.G.: als locals Iborra, Cano i Bruno; i als visitants Carbó i Ivan Garcia. COMENTARI: El Farners va treure un punt valuós del camp d'un rival directe, la Molletenca, que ara mateix marca la zona de descens amb 32 punts, cinc menys que el Farners. Els selvatans, però, van marxar amb un mal regust, ja que van fer mèrits per obtenir la victòria. Ja en el minut 5, Dembo va avançar els visitants culminant un magnífic contraatac conduit per Carbó. L'alegria va durar poc, perquè la Molletenca va aprofitar una badada defensiva per fer el gol de l'empat només un minut després, per mitjà d'Agustín. A partir del gol de l'empat, el domini del Farners va ser aclaparador i les arribades amb perill es van succeir l'una rere l'altra. Tot i això, els selvatans van tornar a estar negats de cara a porteria. A més, quan els seus xuts anaven ben dirigits, apareixia el porter local Yamandú, que va salvar el seu equip i es va convertir en el protagonista del partit.