Territorial

El Girona B cau contra el Sants, que va ser superior

1a catalana. El 2-0 en la represa va deixar el filial gironí sense capacitat de reacció

girona b1

sants3

SANTS: Carlos, Alberto, Picolo, Aleix, Guillem (Kuku, 89'), Navarro (Samu, 70'), Fabregat (Gala, 78'), Navas, Felip (Peque, 70'), Molina i Franc (Freixi, 78'). GIRONA B: Andrés, Salomon (Portabella, 77'), Ferrer, Adri, Escribano, Uri (Momo, 80), Alexis, Soufiane (Nahuel, 60'), Pau, Serramitja i Moha (Juanpi, 60'). GOLS: 1-0 (32') Navarro. 2-0 (48') Navarro. 3-0 (54') Adri, en pròpia porta. 3-1 (85') Ferrer. ÀRBITRE: Pertegal Méndez. T.G.: Alberto, Picolo, Fabregat, Franc i Freixi; Uri, Alexis i Salomon. COMENTARI: El Girona B va recuperar efectius per al partit d'ahir i va poder convocar setze jugadors, però tot i així no va ser capaç de sumar al camp del Sants. En els primers vint minuts tots dos equips van intentar dominar la possessió a través de bones circulacions de pilota per terra, però a partir del minut 20 els barcelonins van començar a dominar i a disposar de més arribades que els de Pep Triadú. En una d'elles, Navarro va poder fer el primer gol del matx (32'), que donava avantatge al Sants a la mitja part. En la represa, en el 48', un altre gol de Navarro va trastocar els plans dels gironins, que no van poder reaccionar. En el 54', després de molts rebots Adri va introduir la pilota a la seva pròpia porteria per fer pujar el 3-0 al marcador, que sentenciava el matx. Ferrer, en un córner, va fer el gol de l'honor per al Girona B en el 85'.