Territorial

L'Escala venç per la mínima

1a catalana. En un matx sense transcendència els de Pitu Batlle es van imposar al Lloret gràcies a un gol de Jam i, en la cinquena posició, es consoliden com el millor equip gironí de la categoria

lloret0


l'escala1


L'Escala es va imposar per la mínima en el duel gironí que enfrontava els dos millors classificats de la demarcació i es consolida a la part alta de la taula. Els de Pitu Batlle en van fer prou amb un gol de Jam per sumar els tres punts en un partit marcat per les nombroses arribades a les àrees però la falta d'efectivitat dels dos equips.

A la primera meitat va faltar intensitat dels dos equips, segurament per la tranquil·litat que els donava la bona situació classificatòria. A poc a poc, però, les arribades es van anar succeint. La primera clara la van tenir els locals a través d'una rematada de cap de Botxi a la sortida d'un córner que va sortir fregant el travesser (14'). Jam, que va estar molt actiu fins que va ser substituït, va generar molts problemes a la defensa lloretenca i va disposar de dues clares ocasions, però no va poder materialitzar-ne cap. El Lloret no va voler ser menys i també va tenir les seves ocasions per marcar. Aparicio va posar a prova Bustins amb un xut de lluny (19') i ja en l'últim minut una centrada de Pol Ros va estar a punt d'acabar amb el gol de l'empat però Lluís Ferrer va refusar sota pals.

A la segona meitat el partit va guanyar en intensitat, i l'Escala va aconseguir obrir el marcador amb un gol de Jam (52') amb un xut ras al pal curt després d'una bona internada des de la banda. A partir del gol els dos equips van tornar a disposar de bones ocasions per marcar, però van tornar a estar negats davant de porteria i les defenses es van imposar evitant que el marcador es mogués. Tot i la derrota, el Lloret es manté setè classificat i molt lluny del descens.

L'ESCALA: Bustins, Lluís Ferrer, Mir, Botxi, Molinas, Carles Giménez, Jam (Sile, 63'), Ramírez, Muniesa (Adrià, 82'), Feixas (Díaz, 66') i Nil Pàmies. LLORET: Prado, Jordi Valls (Dani Rivas, 63'), Pol Gómez, Àngel, Peque, Ivi (Ramírez, 63'), Narcís (Kutxo, 78'), Peti, Pol Ros (Agi, 63'), Aparicio i Lobo. GOLS: 1-0 (52') Jam. ÀRBITRE: Álvarez Molina. T.G.: als locals Molinas, Ramírez, Muniesa i Sile; i als visitants Pol Gómez, Peque, Narcís i Aparicio. PÚBLIC: uns 200 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)