Territorial

El Banyoles perd la categoria

1a catalana. Els del Pla de l'Estany es van veure superats en el tram final

sants2


Banyoles0


El Banyoles va consumar el descens a segona catalana. El que feia setmanes era un indici es va confirmar després de la derrota contra el Sants (0-2), que deixa els banyolins a catorze punts del catorzè classificat quan queden només dotze punts en joc.

Els del Pla de l'Estany van fer una bona primera meitat i van disposar de les millors ocasions –dues, a través de dues rematades de cap d'Ignasi i Ferran, i una altra amb un xut desviat d'Adrià–. El Banyoles va dominar en moltes fases del primer temps però no va tenir prou efectivitat per inaugurar el marcador, un fet que va acabar pagant en el segon temps, quan les forces van anar minvant.

En el minut 83, una jugada aïllada del Sants va acabar amb el primer gol de la tarda. Molina, des del vèrtex de l'àrea, va fer passar la pilota per sota de la barrera i va sorprendre el porter Gallego, que no va poder fer res per evitar el 0-1. Ja a la desesperada, un contraatac veloç dels visitants (86') va acabar a les botes de Pau, que va driblar el seu marcador i va cedir la pilota a Samu. El davanter només va haver de rematar a plaer i va confirmar la derrota banyolina i el descens a segona catalana, només dos anys després de l'ascens que van aconseguir.

Les últimes quatre jornades de lliga serviran als banyolins per evitar ser cuers –tenen el Montcada a cinc punts– i intentar aconseguir algun punt més a favor seu, sobretot a casa, on només han guanyat dos partits aquesta temporada.

BANYOLES: Gallego, Dani, Pau Teixidor (Rama, 52'), Gerard, Ferran, Fatu, Ignasi, Martirià (Barceló, 84'), Albarán (Guilana, 52'), Adrià i Bayot. SANTS: Carlos, Feixi (Fabregat, 46'), Alberto, Vitolo, Aleix, Peque (Samu, 46'), Guille, Pau, Felip (Gala, 58'), Molina i Fran (Cura, 89'). GOLS: 0-1 (83') Molina. 0-2 (86') Samu. ÀRBITRE: Ceacero Solana. T.G.: al local Dani; als visitants Aleix, Guille i Fabregat. T.V.: cap. PÚBLIC: 373 espectadors a l'estadi Miquel Coromina i Morató.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)