Victòria plàcida del Girona B

1a catalana. Els de Pep Triadú van superar amb contundència el cuer

montcada1

Girona B4

El Girona B ja afronta el que resta de temporada com un tràmit, ja que es troben en la setena posició amb poques coses més a dir que finalitzar el curs de la millor manera possible.

Ahir, els de Pep Triadú es van imposar de manera clara i contundent al Montcada, el cuer, que ja fa setmanes que ha consumat el seu descens. Els gironins van aprofitar uns grans primers vint minuts per superar Jaume en dues ocasions. Primer, Pau va culminar una bona jugada de Soufiane i Moha (7') i després, Serramitja va marcar a pler després d'una assistència de Moha (17'). El gol de cap de Martín (26') va fer entrar als visitants al partit, i abans del descans podria haver arribat el gol de l'empat.

Després de la represa, però, el Girona va tornar a ser el clar dominador del partit i el marcador encara es podria haver ampliat més del que ho va fer. Juanpi va fer el tercer amb una rematada des de l'àrea petita i Serramitja va fer el 4-1 definitiu amb un xut ben col·locat des de fora l'àrea.

GIRONA B: Andrés, Escribano (Salomón, 82'), Eloi, Ferrer (Momo, 76'), Adri, Alexis, Uri (Robert, 70'), Soufianen (Juanpi, 46'), Mou, Serramitja i Moha. MONTCADA: Jaume, Omar (Simón, 46'), Montero, Martín, Pacheco, Carlos, Hayek, Albert (Morilla, 66'), Herrera, Gerard (Bugalance, 81') i Alberto (Carrillo, 58'). GOLS: 1-0 (7') Pau. 2-0 (17') Serramitja. 2-1 (26') Martín. 3-1 (67') Juanpi. 4-1 (82') Serramitja. ÀRBITRE: Martínez Baena. T.G.: als locals Uri i Serramitja, i al visitant Hayek.