Territorial

L'Escala esgarrapa un punt de Granollers

1a catalana. Els de Pitu Batlle es van avançar, però els locals van empatar poc després, de penal

L'ESCALA1

GRANOLLERS1

GRANOLLERS: Cañadas, Edu Cosme, Durán, Mario, Sergi Valls, Oriol Vila (Bellavista, 70'), Álex Gil, Ramon Suárez (Marc Vila, 62'), Novo (Bauli, 74'), Juanlu i Almendros. L'ESCALA: Bustins, Ferrer (Serra, 65'), Jordi Mir, Boran, Molinas (Gasull, 58'), Carles (Marc Feixas, 65'), Joan Antoni, Jam (Sowllemanou, 58'), Sergi Ramírez, Muniesa (Eric Diaz, 74') i Nil. GOLS: 0-1 (54') Jam. 1-1 (65') Oriol Vila, de penal. ÀRBITRE: Galera Serrano. T.G.: als locals Ramon Suárez, Cosme, Juanlu, Sergi Valls i Bellavista, i als visitants Lluís Ferrer, Bustins, Marc Feixas, Ramírez i Serra. T.V.: cap. COMENTARI: L'Escala va aconseguir un meritori empat contra el segon classificat del grup 1 de primera catalana, el Granollers, que va encadenar la tercera jornada consecutiva sense guanyar i s'allunya de la primera posició, ocupada pel Júpiter (ara té cinc punts de marge). Després d'una primera meitat sense gols, l'Escala es va avançar en el marcador amb un gol de Jam en un córner en el minut 54; una diana polèmica, ja que l'equip local no tenia clar que la pilota hagués traspassat completament la línia de gol. Només deu minuts més tard, però, el Granollers va aconseguir empatar des dels onze metres, després que Oriol Vila transformés una pena màxima. A partir d'aquí els locals es van bolcar en atac i van estar molt a prop de fer el 2-1 –inclús van estavellar una pilota al pal–, però finalment el marcador ja no es va moure més. Quan falten quatre jornades per al final de la lliga, l'Escala és sisè, a set punts del Granollers.